torsdag 30 oktober 2008

Utställningen "Hemma hos Lisa"

Idag har alltså Lisa Bengtssons utställning "Hemma hos Lisa" öppnat. Här är "gänget" eller de tre som jobbar på Designgalleriet: Stefan, Sara och Karin. I bakgrunden syns tapeten "Svärmor" och tyget "Mademoiselle".


Tvillingstolarna fick en klockren plats framför väggen och som ni ser så är tvillingarna lite sura på varandra. :) För den som inte vet är citaten ifrån tallrikarna "Tvilling ett" och "Tvilling två".


I hörnan, bredvid "Svärmorsväggen" står en klädstång med saker som Lisa har designat för Indiska samt tapet- och tygprover.


Den fina tapeten som sitter på den här väggen heter "Rosmarie" och är ett nyhet. På lampan sitter en skärm som är tryckt med samma mönster som tyget "Mademoiselle".


Precis innanför dörren hänger takplattorna "Marakech" som Lisa designat för Parafon. De är riktigt schyssta eftersom de skiftar så fint beroende på ljus.


Detta är tallriksväggen med kollektionen "Oss kvinnor emellan". Behöver inte sägas så mycket, den blev bara så bra! Trappan är också hur fin som helst med tapeten "Familjen". Fåtöljen är inklädd med tyget "Mademoiselle" och hattboxarna är tryckta med samma mönster.


Här är citatet som står på tallriksväggen. Det är ifrån tallriken "Lillasyster".


På trappan står bland annat de rödprickiga skorna finns med på tapeten "Svärmor". Bakom trappan skymtar husguden.


Lisas ros fick en given plats på nedersta trappsteget!

1 kommentar:

AGENT 77 sa...

wow jag älskar det vackra tyget "Mademoiselle" underbart, vilka snygga samman sättningar på bilderna...//E