fredag 24 oktober 2008

Lisa flyttar...

Nu ska Lisa flytta hem till Lisa! :) Så idag har vi packat och fixat i ordning det sista inför flytten och utställningen "Hemma hos Lisa".


Här är några saker som vi har ramat in som ska med...


... och här är några siffror som också ska med. Även dem har vi fixat idag, vi har varit så produktiva så!

Pizza!

På den här jättemysiga Pizzerian har de hur goda pizzor som helst! Jag ha svårt för när pizzorna dryper av fett men här är de tunna och knapriga. Han som står i kassan där är en riktigt kul typ också :)

Vi tog med oss pizzorna och åt inne hos Lisas bror som har lokalen bredvid Lisa. Det är Lisas bror och en till som jobbar därinne men ingen av dem var där när vi åt. Vi var vrålhungriga och lyckades få ner alltihop!

torsdag 23 oktober 2008

På torsdag äts det ärtsoppa...

Ingen ärtsoppa blev det för vår del idag, men vi åt minsann pannkakor! Här är Lisa precis utanför Studion på väg till Bonnierhuset, när det kom förbi en söt liten hund :)


Nu börjar det dra ihop sig och den här veckan har gått så sjukt snabbt! Här är några böcker som jag har klätt in, är riktigt nöjd måste jag säga. Musiken som har ljudit ifrån våra högtalare idag är bland annat soundtacket till Sweeney Todd. Det är mycket bra och jag rekomenderar det starkt! Filmen också för den delen...


Här är vår "To do!" lista tillsammans med våra andra listor: "Håll koll!", "Köpa!" och "To do Lisa" . Listorna sitter på väggen med en målning av Roy Lichtensteins konstverk. I bakgrunden sitter Andy Warhol-affischen med citatet "In the future everybody will be world famous for fifteen minutes". Lisa avgudar Andy Warhol och härom dagen var det någon som påstod att Andy Warhol inte ska ha sagt detta på riktigt. Svårt att veta huruvida det stämmer eller inte, men det är ett bra citat oavsett.

Svart spets och ännu fler kartonger

Ja nu har vi fått ännu fler paket. Här sitter Lisa och kollar orderbekräftelsen. Lisa har förövrigt riktigt snygga strumpbyxor idag!


Idag har Lisa ratat pilatesbollen och står upp och jobbar istället. Hon visslar på "Rövarvisan", den som Kasper, Jesper och Jonathan sjunger i "Folk och rövare i Kamomilla stad" :)

onsdag 22 oktober 2008

Tallriksanstormning

Nu har vi fått in ett stort lass med tallrikar, så nu skulle man kunna tro att en bomb har slagit ner här!


Ja, alla de här lådorna kar kommit idag och några av dem ska skickas iväg också.


Här är det fantastiskt fina och välstädade lagret. Kartonger, kartonger så långt ögat kan se. Det beror väl mest på att vi har samlat på oss så mycket nu som ska vara med på utställningen. Eller så är det bara en dålig ursäkt :)

Tvillingstolarna

Idag har vi fått dekaler som vi har klistrat på tvillingstolarna, som ska vara med på utställningen. Det blev hur bra som helst!

tisdag 21 oktober 2008

Lisas simultankapacitet

Som egen företagare måste man få tiden att räcka till. Lisa har därför övat upp sin simutankapacitet och äter, tränar och jobbar samtidigt! Do not try this at home!!


Pilatesbollen använder Lisa istället för en stol på rekomendation av hennes sjukgymnast. Lisa har nämligen diskbråck och då kan man träna upp svanken samtidigt som man jobbar. Att äta samtidigt är dock inget som sjukgymnasten rekomenderat, utan det är Lisas egna påfund...

Vi har fått paket idag också. Det är hattboxarna som har kommit, i tre olika färger.

måndag 20 oktober 2008

Seak peek

Denna brevlåda har jag och Lisa dekorerat nu under eftermiddagen, den är till utställningen. Om du vill veta vad den ska användas till så får du komma till utställningen "Hemma hos Lisa" på Designgalleriet och titta, från den 30 oktober :)


Fatet med rosor heter "Väninnan" och är det senaste tillskottet i Lisas tallrikskollektion. Fatet lanseras på utställningen!

Lisa Bengtsson goes redhead

Ja, det är faktiskt sant! Lisa har färgat håret rött och såhär blev resultatet:

Snyggt, tycker jag att det blev. Halsduken som Lisa har på sig kommer ifrån Indiska.

Visste du förresten att varje tallrik i Lisas tallrikskolletion har ett roligt citat på undersidan? Här är tallriken "Lillasyster" och på denna tallrik står citatet: "Ska man vara elegant så varför inte vara det på ett sätt som gör lite väsen av sig och drar alla avundsamma blickar till ens person".