fredag 5 december 2008

Fredag hela veckan

Fredag, igen. Det är inte klokt vad tiden far iväg! Snart är det bara två veckor kvar på denna tioveckorspraktik... Och för att inte tala om att det snart är jul! Det är alltså dags att börja leta julklappar på allvar.

Lisa har i vanlig ordning blivit intervjuad och fotograferad idag :) Annars är det jobb jobb jobb. Kreativa arbeten tar ju sin lilla tid och en hel del krafter eftersom man alltid måste vara på topp!


En del inspiration hittas i tidningar, böcker och magasin.



Skrivarna som jag skrev om för några veckor sedan har förresten fått varsin plats! Möblerna är ifrån utställningen "Hemma hos Lisa".

torsdag 4 december 2008

Hurra för fler tallrikar!

Det har varit lite tallrikstorka här på Studio Lisa Bengtsson, men idag fick vi fler som tur va. Så jag har packat i ordning dem.


Lisa har blivit fotad för Sydsvenskan idag! Annars har hon jobbat på flitigt som vanligt med alla olika projekt som hon har igång samtidigt. Det är en hel del hon måste jobba undan nu för att få jullov... Tavlan med Lisas mormor Majken har kommit upp på väggen idag också :)

onsdag 3 december 2008

Dekaler till dörr och fönster

Idag fick vi en ny dekal till dörren där Studio Lisa Bengtssons adress står. Vi fick även en dekal till fönstret där det står Studio Lisa Bengtsson. Det är dels många som kommer förbi och frågar vad vi gör här egentligen, men också så kan det vara bra för bud och brevbärare att företagsnamnet står på fönstret.

Jag fick börja med att dra bort den gamla dekalen som satt på dörren. Det var ett himla projekt, tog ganska lång tid och gjorde ont i fingrarna men till slut gick det.


Sen gjorde vi rent glaset och klistrade på den nya!


Så här ser fönstret ut utifrån numera. En klar förbättrning måste jag säga :)

tisdag 2 december 2008

Visste du att?

Lisa Bengtsson är vad man brukar kalla för en "schlagerfantast"! Hon älskar schlager helt enkelt, allt ifrån Kicki Danielsson till Herreys. En gammal favorit är låten "Nygammal vals" med Svante Thuresson. Lisa gillar också att engagera sig i Melodifestivalen och det är sällan hon missar en final :)

Här på bilden (som jag rotat fram ifrån arkivet) är Lisa faktiskt på Melodifestivalen. Den som är observant ser då också att det är ifrån Lisas blonda period.

måndag 1 december 2008

Lisa Bengtsson i Residence och Sköna hem

Lisa är glödhet just nu! Både hon och hennes produkter syns överallt i tidningar och på bloggar. I det senaste nummret av Residence skymtas hennes tallrikar "Oss kvinnor emellan" i ett stort inrednings- och modereportage.




Tallrikarna syns även i det senaste nummret av Sköna hem. Där syns också en lampskärm med tyget ”Mademoiselle”.