fredag 12 december 2008

Ingen lugn avslutning på veckan...

Idag har vi haft det lite kaosigt här! :) Vi fick tre kartonger med tallrikar som vi stod och packade upp nu under eftermiddagen. Strax innan tre knackade en journalist på dörren... Det hade vi glömt av. Rummet var då fullt av bubbelplats, papper och tallrikar! Vi fick ta en liten snabbröjning och sedan såg rummet fint ut igen.

Jag hann i alla fall knäppa en bild på tröjan som Lisa hade på sig idag. Den köpte hon på Konstfacks julmarknad, söt va?

torsdag 11 december 2008

Silikonspruta i axeln?

Lisa har varit hos doktorn idag och fått en kortisonspruta i axeln, eftersom hon har så ont där jämt. Därav har hon nu ett plåster. När Lisa kom tillbaka ifrån doktorn sa hon först att hon fått en silikonspruta! Jag vet inte om det är något man skulle vilja ha i axeln :)

Lisa Bengtsson i Japan

Det är inte riktigt som det låter - Lisa har inte åkt till japan. Däremot är hennes saker där! :) Här ställer Lisas agent Creative Garage ut Lisas produkter på en mässa i Japan.

onsdag 10 december 2008

Lisa Bengtsson i Sydsvenskan idag

I torsdags blev Lisa fotad för Sydsvenskan och ni som bor i Skåne kan idag se resultatet i pappersformat! Vi andra får nöja oss med webben :) http://sydsvenskan.se/hus/article396928.ece

Piff på lagret

Det är inte klokt vad snabbt det blir stökigt på Lisas lager! Det kan i och för sig bero på att det är en smula trångt där inne och en hel del saker som ska få plats på den lilla ytan. Mycket kartonger och skräp bor där inne i alla fall och idag gick vi upp till kamp mot det och utplånade det! :)

Allt var såklart inte skräp och Lisa räddade en del guldkorn som hon la prydligt i en kartong.


Tomma kartonger är inget att ha... De ska Lisas sambo få köra i väg vid ett tillfälle.


Jo en viss skillnad är det allt! Nu kan man till och med GÅ därinne :)

Lisas illustrationer på Indiskatröja och -sjal

Nu har det kommit både en tröja och en sjal med Lisas vackra illustration på, till Indiskas butiker. Både jag och Lisa har köpt varsin tröja :) den är såå fin!

tisdag 9 december 2008

Tillvekning av "Oss kvinnor emellan"

Här är en bild ifrån fabriken Print&Design i Lidköping som gör Lisas tallrikskollektion "Oss kvinnor emellan". Det är alltså de fantastiska tjejerna Iréne och Inger som gör alla dessa tallrikar! Helt otroliga är de!!

Visste du att?

Lisa Bengtsson blev utnämnd till Lucia i årskurs 9! Såklart, hon var ju både lång och hade långt ljust hår :) På gymnasiet var hon även tärna i Lions luciatåg.

måndag 8 december 2008

Lisa längtar hem

Idag har Lisa varit och shoppat kuddar ifrån Indiska, till hennes snart färdigrenoverade lägenhet. Renoverningen har pågått i snart 4 veckor så nu är Lisa riktigt sugen på att flytta hem igen! Under renoverningen har hon och Niklas bott hemma hos Lisas bror Jocke och hans sambo. Möjligen hoppas de också att lägenheten snart är färdigrenoverad :)


"Postgubben" har även varit här och hämtat paket med beställningar.