fredag 14 november 2008

Lisa Bengtsson på kundmöte

Nu ska Lisa på kundmöte! Då måste hon för det första kolla upp vart hon ska och för det andra ta med sig produktprover. Sen är det bara att vänta... På taxin alltså :)


Ja, det finns mycket man kan göra medan man väntar!

torsdag 13 november 2008

Mörkt som i en garderob

Vilket trist och grått väder det är idag! Det kändes som att klockan var fem redan vid elva, eftersom det var så mörkt!


Var inne hos Elteam och fotade deras tak (de har ju nämligen Lisas tak "Marakech" som hon har designat åt Parafon). Taket finns i olika färger och detta är vitt på vitt, som skiftar väldigt mycket beroende på ljus. Idag är det ju så mörkt ute så då syns det lite mindre. Väldigt schysst faktiskt att det är som ett diffust skimmer! Nederst i bilden syns de evigt telefonpratande försäljarna på Elteam, Jocke och Fredrik :)

onsdag 12 november 2008

Lisa Bengtsson piffar till sig

Lisa fick riktigt bråttom här för en stund sedan: hon skulle nämligen iväg på en plåtning för en tidning. (Ja, det är mycket sånt just nu!) Hon lockade håret och sminkade sig...


Sen slängde hon på sig ytterkläderna, snodde åt sig alla kassar och nästan flög ut genom dörren, in i en gul taxi.

Visste du att?

Lisa Bengtsson har varit sidekick i radioprogrammet Radio Match i Värnamo i slutet på 90-talet! :)

tisdag 11 november 2008

Husguden har ett namn!

Nu är tävlingen avslutad och Lisa har utsett ett vinnande namnförslag. Förslaget belönas med det fantastiskt fina fatet "Väninnan":


Tidigare korades en annan vinnare, när husgudens mellannamn skulle utses. Mellannamnet blev då Dylan och det är först nu som vi vet förnamnet. Husgudens fullständiga namn är Pierrot Dylan Bengtsson och det är Josefin Hagberg ifrån Josefin Hagberg Design som kom med namnförslaget Pierrot. Nu kan Josefin Hagberg alltså hämta ut sitt fat här på Studio Lisa Bengtsson!

Lisa Bengtsson i pressen

Jag har då ett litet projekt på gång. Det går ut på att få in allt som skrivs om Lisa i en presspärm. Eftersom Lisa är så omåttligt populär innebär det en hel del pressklipp!


Jag har inlett projektet men det är långt ifrån slutfört än...

måndag 10 november 2008

Var sak på sin plats!

Nu börjar vi få lite ordning igen efter att det stora lasset med utställningsgrejerna anföll Studio Lisa Bengtsson i lördags. Tallrikarna har till exempel kommit upp på väggen igen:


Klädhängaren har fått en egen plats nedanför husguden, som också är hemma igen...


... och de stora fina Mairokuddarna har fått en härlig plats i fönstret. Tills vidare i alla fall, Lisa kanske tar med dem hem till sig senare :)


Lagret har vi också fått ordning på. Kartongerna är numera staplade snyggt längs med väggarna istället för att stå huller om buller, som de gjorde förut.


Som sagt: var sak på sin plats. Även Lisa vid sitt skrivbord såklart, här pratandes i telefon...

Vemod

Så var det i lördags sista dagen för utställningen "Hemma hos Lisa". Efter stängningsdags började vi packa ner alla saker.


Alla tavlor hängdes ner och packades tillsammans med de rödprickiga skorna, böckerna och annat.


Lisa tog i så hennes nya byxor gick sönder! Det var när hon klättrade på stegen och tog ner tallrikar som byxorna fastnade i stegen och revs sönder, mitt på knät.


Har det här också utställningspotential månne?





Strax innan vi gick kom han som byggde trappan samt satte upp tapeterna. Det var nu dags att ta ner tapeterna igen och riva trappan. Sorgligt... Det var ju så fint!