fredag 7 november 2008

Lisa ler som en fotomodell

Dagen inleddes med att Lisa blev plåtad för en tidning. Hon skötte sig exemplariskt! :) Sedan fotade jag ytterligare lite bilder på henne och utställningen. Imorgon eftermiddag ska vi riva hela utställningen. Det känns lite sorgligt faktiskt...


Just nu har vi finbesök: Lisa hjälper Jocke med en sak åt Elteam.

torsdag 6 november 2008

Studio Lisa Bengtsson utan Lisa Bengtsson

Idag är jag ensam på Studio Lisa Bengtsson. Jag sitter och gör prislistor över Lisas produkter och lyssnar på Lokes skiva "Vackra människor".

Jag gjorde även ett studiebesök in till grannarna Elteam. Det är Lisas bror Jocke som sitter där. Han blev överförtjust när jag tryckte upp kameran i ansiktet på honom!


Här visar han att de har tidningar på Elteam också :)

onsdag 5 november 2008

Föreviga "Hemma hos Lisa"

Idag svängde jag förbi Designgalleriet för att ta ytterligare lite bilder på utställningen. Man får ju passa på medans den finns kvar (det är ju sista dagen på lördag)!


Jag fick med Lisa på en bild också, framför tallriksväggen.


Vi lyckades få en fin bild på muggen och skålen som Lisa gjort mönstret till, för Indiska. Dessa kommer ut i vår om jag inte missminner mig...

tisdag 4 november 2008

Familjen utökas

Nu har vi fått ett nytt tillskott till familjen Studio Lisa Bengtsson! Det är den nya laserskrivaren Samsung ML-2240. Hoppas att den kommer bra överens med den något mer erfarna familjemedlemmen HP Deskjet 1280! Än så länge har den inte fått någon stol eller bänk att sitta på, men det kommer nog så småningom :)


Ännu en "Lisa framför datorn-bild" till samlingen. Idag har hon på sig en Kimono som är gjord av Bamboo och finns hos Alice and Sans.