torsdag 20 november 2008

Elteam = emedius.

Elteam är företaget som Lisas bror jobbar på (våra grannar) och de har nu bytt namn och grafisk profil. Det nya namnet är emedius. och det är Lisa som har gjort den grafiska profilen! emedius. har även tagit fram en helt ny serie med elskåp som är så snygga att de inte behöver gömmas i en skrubb :)

onsdag 19 november 2008

Administration och weekend för Lisa

Lisa tar just nu itu med lite administrativa uppgifter så som att posta fakturor!


Imorgon ska Lisa åka till Zürich på en weekend till en kompis. Då ska jag sitta här och arbeta och ha många djupa diskussioner med mig själv. Nä riktigt så farligt är det inte, men det är klart att lite ensamt blir det. Vilken tur att jag har den fantastiska radion med underhållande kanaler så som Mix Megapol. Adam och Gry är räddarna i nöden! :)

Lisa Bengtssons julmugg

Lisas senaste nyhet är en glöggmugg, vilket är passande såhär inför jul. Glöggmuggen heter “Onkel Kostja från Sibirien” och kommer att säljas i begränsad upplaga, enbart på Designgalleriets julmarknad mellan den 2 - 22 december.

Onkel Kostja är en riktig kvinnokarl, som gillar berusande drycker och snö. Han är berest och har sett världen men tycker ändå att hemma är bäst, särskilt till jul!


tisdag 18 november 2008

Visste du att?

Lisa Bengtsson har haft en forna karriär som amatörkonstnär och hennes tavlor har sålts på galleri både i Göteborg och Gnosjö. Här är några av hennes tavlor gjorda i betong:

måndag 17 november 2008

Nummer 1-11

Titta vad fint det blev när gardinen ifrån utställningen kom upp här!


Siffrorna har vi också satt upp utanför toaletten. Lisa säger att det är för att man numera ska kunna göra nummer 1-11 därinne, istället för bara nummer 1 och 2 som det ju annars är :)